Mosselen met kerrie en saffraan
- Herkomst
- India
- Categorie
- Visgerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 kilogram mosselen
- 2 uien
- 1 groene selderij
- 3 deciliter room
- 2 draadjes saffraan
- 1 eetlepel kerriepoeder
- tijm
- laurier
- peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Laat de mosselen samen met de grof gesneden groenten, tijm, laurier en peper op een hoog vuur koken. Zeef het kooknat en laat dit tot de helft inkoken samen met de room. Voeg er de kerrie en de saffraan bij en breng het op smaak met peper en zout. Giet de saus over de mosselen en serveer meteen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »