Kipfilet met amandel
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Gevogelte
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 halve kipfilets
- 1 ei
- 1 theelepel peper
- ½ theelepel thijm
- 60 gram amandelschaafsel
- 25 gram boter of margarine
- 1 eetlepel zonnebloemolie
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de kip in reepjes. Klop het ei los met de kruiden en haal de kip er doorheen. Haal de kip daarna door het schaafsel en schud het overtollige er af. Verwarm de boter met de olie in de pan en bak hierin de kip goudbruin en gaar op een middelhoge stand.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »