Sla stamppot met mosterd en rookworst
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 kilogram aardappelen
- 1 krop ijsbergsla
- 50 gram margarine
- 2 deciliter melk
- 1 (Unox) rookworst
- 10 gram fijne mosterd
BEREIDINGSWIJZE
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in 20 minuten gaar, Giet ze af en stoom ze kort droog. Snijd de rookworst in reepjes bak deze in de margarine kort aan. Voeg op het laatst een eetlepel mosterd en 1 deciliter melk toe, draai hierna het vuur zacht. Snijd de ijsbergsla in reepjes en voeg dit samen met de rookworst, mosterd en melk toe. Stamp het geheel fijn en breng het op smaak met peper en zout. Eventueel kort op het vuur terug zetten, als het teveel is afgekoeld.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »