Vegetarische goulash
- Herkomst
- Hongarije
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram zilvervliesrijst
- zout
- 250 gram uien, gesneden
- 3 teentjes knoflook, gesnipperd
- 2,5 eetlepel olijfolie
- 2 pakken Tofu Wokreepjes mild pikant a 180 gram
- 400 gram Hongaarse roerbakmix
- 250 gram champignons, in plakjes
- 1 blikje tomatenpuree a 140 gram
- 2 laurierbladen
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Kook de rijst in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
Fruit intussen de uien en de knoflook 5 minuten in de hete olie. Voeg de tofu toe en bak hem al omscheppend op een hoog vuur bruin. Schep de roerbakmix en de champignons erdoor en bak alles al omscheppend 5 minuten. Voeg de tomatenpuree, 1.5 deciliter water, de laurier en peper en zout naar smaak toe en stoof alles ongeveer 7 minuten. Serveer met de rijst.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »