
Witlofstamppot I
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram aardappelen
- 250 gram witlof
- 100 gram geraspte kaas
- 1 deciliter melk
- 25 gram boter of margarine
BEREIDINGSWIJZE
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Snijd de witlof in kleine stukjes en maak ze schoon. Zet de aardappelen op, laat ze circa 15 minuten koken en voeg de laatste 5 minuten de witlof toe. Breng op smaak met de melk, boter en geraspte kaas. Serveer het met een lekkere rookworst
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »