Zuurkoolstamppot
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram aardappelen
- 100 gram uien
- 300 gram zuurkool
- 25 gram boter of margarine
- peper
- zout
- 1 appel
- 1 (Unox) Rookworst
BEREIDINGSWIJZE
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Snipper de uien fijn. Spoel de zuurkool en knijp het vocht er goed uit. Boter smelten, de aardappelen met de zuurkool en ui toevoegen en afblussen met water totdat alles net onder water staat. Laat de aardappelen circa 15 minuten koken, giet ze af, stamp alles door elkaar en breng op smaak met peper, zout en fijngesneden appel. Serveer dit met een rookworst.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »