GratisRecept

Termen



P

Paneren
Het met broodkruim of paneermeel bedekken van voedsel om het tijdens het braden of bakken een mooi bruin korstje te geven.
Pocheren
Het bereiden van voedsel in een vloeistof waarvan de temperatuur vlak onder het kookpunt wordt gehouden.
Pureren
Het fijnmaken van rauw of gekookt voedsel met behulp van een foodprocessor, blender, staafmixer, roerzeef of pureeknijper.
Pasta
Italiaanse verzamelnaam voor deegwaren; spaghetti, macaroni enz.
Paysanne
Mengsel van groenten (gewoonlijk aardappelen, wortelen, rapen en kool) die in vierkantjes, driehoekjes, ruitjes of rondjes zijn gesneden. De traditionele garnering voor soepen, vlees- en visgerechten en omeletten.

GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »