Termen
l
LanguetteIngrediënt gesneden in de vorm van een tongetje, reepje.Lakken
Met een glimmende laag bedekken. Bv. gelakte eend. Mengsel van sojasaus, Chinese kruiden, honing, olie, knoflook, azijn, meel, gember, peperolie e.d. Larderen
Vlees besteken met stukjes vet spek. (voorbeeld: gelardeerde runderlever)Liaison
Mengsel van eierdooiers en room, gebruikt om sausen, soepen en stoofgerechten te binden. Liègeoise
...à la liègeoise. Bereiding waaraan jenever en/of jeneverbessen zijn toegevoegd. Louche
Pollepel Lut
Deeg, gebruikt om een pan hermetisch af te sluiten.
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »