GratisRecept

Termen



v

Velouté
Licht gebonden, fluweelzachte romige soep of saus
Vanner
Draaien in een saus tot volledige afkoeling om het schiften en het vormen van vellen te vermijden.
Verjus
Zurig druivensap. Sap van jonge, onrijpe druiven. Wordt ook gebruikt voor een zure likeur.
Vichysoise
Koude soep op basis van aardappelen, prei en bieslook.
Vindaloo
Zeer pittig Indiaas gerecht, bereid in azijn.
Vol-au-vent
Bladerdeeggebakje met deksel, gevuld met kip, champignons en een romige saus. Kan ook met vis en/of andere ingrediënten.

GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »