Aardappelpuree met pecannoten
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Aardappelgerechten
- Bereidingstijd
- 1 uur en 5 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 kilo aardappelen
- 150 gram pecannoten
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 bakje crème fraîche
- gehakte verse bieslook
- peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Kook de aardappelen gaar en stamp ze fijn. Meng de olijfolie, crème fraîche, zout, peper en gehakte, verse bieslook erdoor tot er een luchtige puree ontstaat. Hak de pecannoten grof en rooster ze in een koekenpan in een beetje olie. Zout de noten en meng ze door de puree.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »