
Boerenkool met roergebakken worstjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 450 gram panklare boerenkool
- 1 pak aardappelpuree voor stamppot (224 gram)
- 2 schaaltjes braadworstjes
- 50 gram boter
- 2 rode paprika's
BEREIDINGSWIJZE
De worstjes met keukenpapier droogdeppen. In een koekenpan de helft van de boter verhitten en de worstjes in ca. 15 min. rondom bruin en gaar bakken. Intussen de paprika's schoonmaken en in de lengte in reepjes snijden. De reepjes halveren. In een wok de rest van de boter verhitten. De paprika en boerenkool op een matig vuur in ca. 10 min. gaar bakken. Indien nodig tussentijds een scheutje water toevoegen. Intussen beide zakjes puree bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. Het boerenkoolmengsel erdoor scheppen. De worstjes op de stamppot leggen en direct serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »