Herfstpuree met pastinaak
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Aardappelgerechten
- Bereidingstijd
- 45 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 pastinaken
- 8 aardappelen
- 2 grote uien
- 1 theelepel tijm
- 1 deciliter melk
- peper
- nootmuskaat
- zout
- 1 eetlepel olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Kook de aardappelen gaar in de schil en maak intussen de groenten schoon. Snipper de ui en snijd de pastinaak in stukken. Verwarm de olijfolie in een hoge pan en fruit de ui. Voeg daarna de tijm, de pastinaak en een bodempje water toe en laat alles gaar stoven. Voeg vervolgens een scheut melk bij de pastinaak met ui en mix alles fijn met een mixer.
Pel de gare aardappelen en pureer ze. Roer de pastinaakpuree door de aardappelpuree. Breng het geheel op smaak met zout en peper
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »