Hongaarse rundergoulash
- Herkomst
- Hongarije
- Categorie
- Vleesgerechten
- Bereidingstijd
- 2 uur en 10 minuten
- Porties
- 6
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 750 gram hacheevlees
- 1 grote ui
- 2 rode paprika's
- 2 tomaten
- 100 gram salami
- 2 eetlepels bloem
- 3 eetlepels olijfolie
- 1½ eetlepel paprikapoeder
- 2 theelepels karwijzaad
- 2 deciliter bouillon (warm)
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Snipper de ui. Snijd de paprika’s, de tomaten en de salami in stukjes.
Zout en bebloem het vlees. Verhit de olie in een braadpan en bak de salami zachtjes uit. Schep het hacheevlees erdoor en bak het in 5 minuten bruin. Bak de ui 2 minuten mee. Schep het paprikapoeder, het karwijzaad, de paprika en de tomaat erdoor en schenk de bouillon erbij langs de rand van de pan. Breng het aan de kook en stoof de goulash in ongeveer 120 minuten zachtjes gaar, met een vlamverdeler.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »